Beauté La Vie werkt met het professioneel huidverzorgingsmerk Lanèche. De producten van Lanèche kenmerken zich door een tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is, ze sporen de huid aan tot aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt. Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf.

Voor het beste resultaat van de salon behandelingen is het belangrijk dat u thuis de huidverzorging voortzet met de Lanèche thuisproducten. Deze ondersteunen de behandeling optimaal. De salon en thuis producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze vullen elkaar aan en versterken de werking van elkaar

Alle producten zijn zuiver plantaardig en afhankelijk van het product rijkelijk voorzien van vitaminen, pro-vitaminen, co-enzymen, anti-oxidanten en een veelvoud van essentiële natuurlijke werkstoffen. Zelfs dierlijke stoffen zoals collageen zijn vervangen door het effectievere plantaardige microcollageen, de nieuwste ontwikkeling op cosmeticagebied. Bovendien zijn alle Lanèche producten dierproefvrij getest en voldoen aan alle farmaceutische eisen en beschikken als zodanig ook over een farmaceutisch certificaat. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn.